Friday, April 8, 2011

GAYA IKUT SELERA SI DIA
    Mahu mengakuinya atau tidak, kebanyakkan fesyen  yang digayakan wanita lebih dipengaruhi si dia. Daripada hujung rambut hingga ketumit tinggi,jika si dia kurang menggemarinya,sedikit sebanyak wanita berasa agak janggal untuk menggayakannya 

    Biarpun  mungkin wanita itu gemar berambut pendek tetapi apabila si dia mahu  membelai rambut pasangannya yang cantik memanjang,terpaksalah membiarkan rambut panjang meskinpun rimas tak terkata.

    Begitu juga dari segi fesyen,semata mata mahu menjaga hati si dia,terpaksa dikorbankan segala pakaian meskinpun pakaian itu paling digemari atau dibeli lantaran mahu mengikut aliran fesyen terkini.

    Pandangannya mungkin elok tetapi adakalanya mungkin kurang menjadi. Namun,wanita lazimnya akan berkorban bermacam benda semata mata untuk menjaga perasaan kekasih hati.

    Jika elok untuk kebahagian anda berdua,apa salahnya .Tetapi jika kritikannya pada pilihan fesyen anda hanya menjadikan diri sendiri kelihatan tidak  bermaya serta membuat diri tidak bahagia,usah biarkan diri dalam kemelut tak berkesudahan.

Carilah jalan penyelesaian.

No comments:

acu cuba try klik jap